Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΙΓΩΝ!!! ΥΠΟΥΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ

ΕΠΕΙΓΩΝ

ΥΠΟΥΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ.

Επιβεβαιωμένο πλέον και η αφόπλιση των κυνηγών  που έχει ξεκινήσει ήδη .
Πριν είκοσι ημέρες  μας ήρθε η πληροφορία πως μαζεύουν τα όπλα των κυνηγών στην Κέρκυρα.
Ζητήσαμε από φίλο δάσκαλο να μας το επιβεβαιώσει όταν γυρίσει στο νησί μετά την λήξη της άδειας του, λόγο πένθους. Φυσικά πέρασαν δέκα ημέρες και απάντηση δεν πήραμε.
Σήμερα από πλανόδιο έμπορο του νομού Ημαθίας και συγκεκριμένα από την Νάουσα μας ανέφερε πως ειδοποίησαν τους κυνηγούς να παραδώσουν τα όπλα τους και πως θα τους τα επιστρέψουν στην επόμενη κυνηγητική περίοδο.
Παρόμοια τακτική εφάρμοσαν  και με την εθνοφυλακή και τα όπλα δεν τα επέστρεψαν ποτέ.
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε το ρόλο της εθνοφυλακής ο οποίος είναι η προστασία των πολιτών από εσωτερικούς εχθρούς π.χ μια ένοπλη εξέγερση των εδώ μεταναστών, μετά από καθοδήγηση των τούρκων η και τον εσωτερικών μας εχθρών, ( αλλόφυλη πολιτικοί ).
Αν υποθέσουμε και λάβουμε υπόψη 1ον την διάλυση των ένοπλων δυνάμεων 2ον την αφόπλιση της εθνοφυλακής 3ον την απόσυρση βαρύ οπλισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και 4ον την τωρινή αφόπλιση των κυνηγών, που σημαίνει πως δεν υπάρχει πλέον καμιά άμυνα και ήτοι ουδεμία υποστήριξη και προστασία για τους έλληνες πολίτες και την χώρα.
Το ύπουλο παιχνίδι τους, ο αθόρυβος αφοπλισμός σταδιακά κατά περιοχές θα πιάσει στον ύπνο τους έλληνες κυνηγούς και χωρίς καμία αντίσταση, διότι παρότι τους ενημερώσαμε προ τριετίας μέσω των συλλόγων τους ώστε να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο, αδρανοποιήθηκαν όπως και η υπόλοιποι κλάδοι της ελληνικής κοινωνίας.
Διαλύετε και η τελευταία παλλαϊκή άμυνα  και κανείς από τους   αφοπλισμένους κυνηγούς δεν ειδοποίησε του υπόλοιπους συλλόγους για αντίσταση, λαμβάνοντας υπόψη μια ενδεχόμενη έκρηξη μεταναστών στην Ελλάδα μετά από τον εξοπλισμό τους.
Καλούμε τους έλληνες κυνηγούς να μην παραδώσουν τον οπλισμό τους. Σύσσωμη όλοι οι σύλλογοι να αντιδράσουν στον αφοπλισμό της τελευταίας παλλαϊκής άμυνας της χώρας.
Μετά την προδοσία των επικεφαλείς των αγροτών, η μόνη ελπίδα μας πλέον οι έλληνες κυνηγοί.
Λάβετε υπόψη τα λόγια τους για την προστασία του αιγαίου με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ και τι έγινε.
Λάβετε υπόψη τι έλεγαν προεκλογικά και τι έκαναν μετεκλογικά, αποδυναμώνουν την χώρα από όλες τις πλευρές ώστε να είναι σίγουροι πως δεν θα υπάρξει καθόλου αντίσταση.  Θέλουν αυτήν την φορά να πετύχουν σίγουρα, για αυτό και θα προετοιμάσουν το σφαγείο κατάλληλα,  θα μας κατηγορήσουν και ως υπαίτιους.

Συνέλληνες κουνηθείτε διότι θα πληρώσουμε πολύ σκληρά για την αδιαφορία μας.
-----------------------------------------------

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ "Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ" :










http://ellhnkaichaos2.blogspot.com/

~ΝΕΑ ΙΤΑΝΟΣ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...